RATEM: "Link cihazları için süreyi uzatın"

RATEM:

RATEM, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) radyo link cihazlarıyla ilgili sürenin uzatılması talebinde bulundu.

RATEM, 31 Aralık 2008'de dolacak olan standart verici ve radyo link uygulamaları ile ilgili sürenin 1 yıl daha uzatılması için BTK ile görüşmeler yapıyor.

Görüşmelerin ilki, 24 Kasım'da İstanbul BTK Bölge Müdürlüğü'nde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Başkanı Dr. Tayfun ACARER, Kurul II. Başkanı Galip ZEREY, Kurul Üyesi Ahmet Hamdi ATALAY, BTK İstanbul Bölge Müdürü İbrahim BAYRAKTAR ile gerçekleştirildi.

RATEM

Yeni yürürlüğe giren Elektronik Haberleşme Kanunu, RATEM'in tesis paylaşımı ve ortak yerleşim çalışmaları, standart verici ve radyo link uygulamaları konularında görüş alışverişinde bulunulan toplantıya RATEM adına, Başkan Yusuf GÜRSOY, Başkan Yardımcısı M. Yusuf KULAKSIZ, Genel Sayman Dursun GÜLERYÜZ, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel KILINÇ ve Bilim Teknik Kurulu Başkanı İsmet ERGİN katıldılar.

RATEM

27 Kasım'da Ankara'da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkan Yardımcısı Ahmet Hicabi ERDİNÇ ile de görüşen RATEM, ERDİNÇ'e 31 Aralık 2008'de dolacak olan standart verici ve radyo link uygulamaları ile ilgili sürenin 1 yıl daha uzatılması talebini iletti. Talebi olumlu değerlendiren ERDİNÇ, konu ile ilgili yapılacak çalışmaların ardından önümüzdeki günlerde Kurum'dan bir açıklama yapılabileceğini belirtti.

RATEM

Toplantıya RATEM adına, Başkan Yusuf GÜRSOY, Başkan Yardımcıları Ali ORUÇ, Aydın ŞERBETÇİOĞLU, Genel Sayman Dursun GÜLERYÜZ, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel KILINÇ ve Bilim Teknik Kurulu Başkanı İsmet ERGİN, Bilim Teknik Kurulu Üyesi Koray HATİPOĞLU katıldılar.

Yorumlar

Yorum Yaz


Yeni Kod Oluştur