Ferhat GÖÇER Best FM’deydi!..

Ferhat Göçer, "Seni Sevmeye Aşığım" albümü ile bugün Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri" programına canlı yayın konuğu oldu.

Ferhat GÖÇER Best FM’deydi!..

Programda Ferhat GÖÇER, yeni şarkıları ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 

Neden amatör bestecileri tercih ettiği sorusuna; "besteci ve söz yazarları artık kendi albümlerini yaptıkları için ve şarkılarını kendileri yorumlamak istedikleri için iyi şarkı bulmak çok zor hale geldi. O yüzden böyle bir yola gittik. besteniyolla.com'a gelen 13.800 besteyi 4 kişilik ekibim ile dinledik, kendi kriterlerimize göre 7 parçayı albüme koyduk" dedi.

Arzu Çağlan'ın "Getir Bana Dertlerini" şarkısını çok beğendiğini söylemesi üzerine; şarkının 1999 depreminde 5 aylık hamileyken Adapazarı'nda göçük altında Firdevs Atındaş'a ait olduğunu ve parçayı da çok severek söylediğini belirtti.

Göçer aynı zamanda bu yoğun tempoda hekimliğe de devam ettiğini ve artık 21.yılda olduğunu, emekliliğin yaklaştığını, müziğe ise asla ara vermeden devam etmek istediğini belirtti.

Yorumlar

Yorum Yaz


Yeni Kod Oluştur