En Genç Vekil Faik Tunay Star Artı'da Konuştu
Star Artı'da Muhammet Eren'e konuşan, CHP'li vekil Faik Tunay çarpıcı ve samimi açıklamalarda bulundu.
RADYOCUYUZ.COM 9 Mart 2016 Çarşamba Konuklar
Star Artı'nın sevilen programı Muhammet Eren'le Sesli Sayfalar programına konuk olan Türkiye'nin en genç milletvekili Faik Tunay dinleyiciden gelen soruları yanıtladı.
Bir dinleyicinin Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile alakalı görüşlerini sorması üzerine; "Hizmeti yapan hangi siyasi parti olursa olsun tebrik etmek gerekir faydalı bir proje. Ülkemiz adına yapılan bütün hizmetlerin sonuna kadar destekçiyiz" dedi ve ekledi "3.köprüye karşı çıkanlar en çok kullanacak olanlardır. Bugün karşı çıkanlar hizmete sunulduğunda köprüyü kullanmamalıdır" açıklamasını yaptı.
Sözcü ve Cumhuriyet Gazetesinin Cumhurbaşkanına hakaret içerikli karikatür ve manşetleri ile alakalı yöneltilen soruya ise; sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin %52 ile halk tarafından seçilmiş cumhurbaşkanıdır." dedi.
Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.